15. 2. 2022

Zveme Vás na prezentaci novinek na zmrzlinovou sezónu 2022

Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme na prezentaci, kterou pořádáme ve dnech 22. - 25. 2. ve spolupráci se společností Almeco. Budete mít možnost si prohlédnout nejoblíbenější technologie, ale také ochutnat novinky na nadcházející sezónu.

 

Prezentace zmrzlinových novinek jaro 2022Kdy a kde?

DATUM: ve dnech 22. - 25. 2. 2022

ČAS: vždy v čase 10 - 16 hod

MÍSTO: Almeco, s.r.o., Škvorecká 1803, 250 82 Úvaly

Konkrétní datum a čas si prosím domluvte na e-mailu cerny@cesk.cz nebo na telefonu 777 745 949.

 

Co Vás čeká?

Připravili jsme si pro Vás ochutnávky dezertů, ledové tříště, ale také kopečkové, točené a fresh zmrzliny z nových surovin.

Na akci bude připraveno:

  • 40 druhů kopečkové zmrzliny, 8 druhů fresh zmrzliny a 11 druhů točené zmrzliny,

  • zákusky i zmrzlina ve veganské verzi a bez přidaného cukru,

  • či snídaňový program.

 

Kopečková zmrzlina

Prohlédnout si budete moct také nejprodávanější technologie:

 

K dispozici pro Vaše dotazy budou obchodní zástupci a tým technologůVyužijte možnost osobně si prohlédnout i vyzkoušet veškeré vybavení.

 

V případě zájmu si prosím rezervujte čas

Konkrétní datum a čas si prosím domluvte na e-mailu cerny@cesk.cz nebo na telefonu 777 745 949.

Těšíme se na setkání s Vámi

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu