16. 9. 2015

ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!

Léto se s námi pomalu loučí a o slovo se hlásí sychravý podzim. Zatočte s melancholií svých zákazníků díky čokoládě!

 

 

 

 

 

 

Svět fandí pralinkám

Zaujměte návštěvníky své cukrárny vlastnoručně vyrobenou pralinkou. Fantazii se meze nekladou, proto se nebojte nápaditých náplní – vyzkoušejte med, zelený čaj, pistácie nebo třeba mango. S kvalitním temperovačem  dosáhnete jemné a dokonale hladké konzistence čokolády, se kterou můžete nadále pracovat dle libosti – pusťte se originálních tvarů podzimního listí, draka či halloweenské dýně.

Horká čokoláda zahřeje tělo i duši

Čokoláda by rozhodně neměla chybět ani ve Vašem nápojovém lístku – vždyť 90 % své historie zažila právě v tekuté formě. Lahodné spojení pravé čokolády a mléka/smetany povzbudí v podzimních dnech i největší mrzouty. Když ji navíc posypete chilli, mandlemi, kokosem nebo sušenou moruší proměníte konzumaci tohoto prastarého aztéckého nápoje v exotický zážitek.

Nebojte se experimentovat

Vyzkoušejte i netradiční kombinace – obalte chipsy v kvalitní čokoládě, zalijte pizzu čokoládovým krémem, nebo zapečte toasty s čoko-arašídovou náplní. 

Další články

Přijďte se zeptat na vše ohledně zmrzliny

6. 11. 2019
Srdečně Vás zveme na dny otevřených dveří na téma "Ovoce a zmrzlina 2019", které pořádáme ve spolupráci se společností Almeco Zlín.

Pozvánka na prezentaci výrobků z listového těsta

31. 10. 2019
Srdečně vás zveme na prezentaci výrobků z listového těsta, kterou pořádáme 28. 11. 2019 v Brně ve spolupráci s tukovými závody Kruszwica.

Získejte zdarma vstupenku na veletrh For Gastro & Hotel

25. 9. 2019
Rádi bychom vás pozvali na veletrh gastronomie a hotelnictví  For Gastro & Hotel , který se koná  10. - 13. 10. 2019  v...

Nenechte si ujít podzimní cukrářské akce

13. 9. 2019
Rádi bychom Vás pozvali na několik zajímavých cukrářských akcí, na kterých nás můžete potkat do konce října.
Copyright CESK 2019  |  Mapa webu