16. 9. 2015

ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!

Léto se s námi pomalu loučí a o slovo se hlásí sychravý podzim. Zatočte s melancholií svých zákazníků díky čokoládě!

 

 

 

 

 

 

Svět fandí pralinkám

Zaujměte návštěvníky své cukrárny vlastnoručně vyrobenou pralinkou. Fantazii se meze nekladou, proto se nebojte nápaditých náplní – vyzkoušejte med, zelený čaj, pistácie nebo třeba mango. S kvalitním temperovačem  dosáhnete jemné a dokonale hladké konzistence čokolády, se kterou můžete nadále pracovat dle libosti – pusťte se originálních tvarů podzimního listí, draka či halloweenské dýně.

Horká čokoláda zahřeje tělo i duši

Čokoláda by rozhodně neměla chybět ani ve Vašem nápojovém lístku – vždyť 90 % své historie zažila právě v tekuté formě. Lahodné spojení pravé čokolády a mléka/smetany povzbudí v podzimních dnech i největší mrzouty. Když ji navíc posypete chilli, mandlemi, kokosem nebo sušenou moruší proměníte konzumaci tohoto prastarého aztéckého nápoje v exotický zážitek.

Nebojte se experimentovat

Vyzkoušejte i netradiční kombinace – obalte chipsy v kvalitní čokoládě, zalijte pizzu čokoládovým krémem, nebo zapečte toasty s čoko-arašídovou náplní. 

Další články

Seznam akcí na březen 2019

8. 3. 2019
Srdečně Vás zveme na následující akce, kterých se budeme účastnit v březnu 2019. 

Seznam akcí na únor 2019

12. 2. 2019
Podívejte se, na kterých akcích nás během února můžete navštívit.

Pozvánka na mezinárodní veletrh Sigep 2019

9. 1. 2019
Vážení zákazníci,   srdečně Vás zveme na 40. ročník mezinárodního veletrhu Sigep v italském Rimini od 19. do 23. ledna 2019. Opět nás...

PF 2019

20. 12. 2018
Vážení přátelé, klienti a partneři,   děkujeme za Vaši důvěru v uplynulém roce a přejeme příjemné prožití vánočních svátků a šťastný...
Copyright CESK 2019  |  Mapa webu