16. 9. 2015

ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!

Léto se s námi pomalu loučí a o slovo se hlásí sychravý podzim. Zatočte s melancholií svých zákazníků díky čokoládě!

 

 

 

 

 

 

Svět fandí pralinkám

Zaujměte návštěvníky své cukrárny vlastnoručně vyrobenou pralinkou. Fantazii se meze nekladou, proto se nebojte nápaditých náplní – vyzkoušejte med, zelený čaj, pistácie nebo třeba mango. S kvalitním temperovačem  dosáhnete jemné a dokonale hladké konzistence čokolády, se kterou můžete nadále pracovat dle libosti – pusťte se originálních tvarů podzimního listí, draka či halloweenské dýně.

Horká čokoláda zahřeje tělo i duši

Čokoláda by rozhodně neměla chybět ani ve Vašem nápojovém lístku – vždyť 90 % své historie zažila právě v tekuté formě. Lahodné spojení pravé čokolády a mléka/smetany povzbudí v podzimních dnech i největší mrzouty. Když ji navíc posypete chilli, mandlemi, kokosem nebo sušenou moruší proměníte konzumaci tohoto prastarého aztéckého nápoje v exotický zážitek.

Nebojte se experimentovat

Vyzkoušejte i netradiční kombinace – obalte chipsy v kvalitní čokoládě, zalijte pizzu čokoládovým krémem, nebo zapečte toasty s čoko-arašídovou náplní. 

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Ochutnejte s námi sladké novinky ve Slušovicích a v Brně

24. 2. 2022
Srdečně Vás zveme na prezentaci a ochutnávku zmrzlinových, cukrářských a pekařských novinek, které pořádáme ve spolupráci se společností Almeco....

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2022

22. 2. 2022
Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející...

Zveme Vás na prezentaci novinek na zmrzlinovou sezónu 2022

15. 2. 2022
Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme na prezentaci, kterou pořádáme ve dnech 22. - 25. 2. ve spolupráci se společností Almeco. Budete mít možnost...
Copyright CESK 2022  |  Mapa webu