Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

16. 9. 2015

ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!

Léto se s námi pomalu loučí a o slovo se hlásí sychravý podzim. Zatočte s melancholií svých zákazníků díky čokoládě!

 

 

 

 

 

 

Svět fandí pralinkám

Zaujměte návštěvníky své cukrárny vlastnoručně vyrobenou pralinkou. Fantazii se meze nekladou, proto se nebojte nápaditých náplní – vyzkoušejte med, zelený čaj, pistácie nebo třeba mango. S kvalitním temperovačem  dosáhnete jemné a dokonale hladké konzistence čokolády, se kterou můžete nadále pracovat dle libosti – pusťte se originálních tvarů podzimního listí, draka či halloweenské dýně.

Horká čokoláda zahřeje tělo i duši

Čokoláda by rozhodně neměla chybět ani ve Vašem nápojovém lístku – vždyť 90 % své historie zažila právě v tekuté formě. Lahodné spojení pravé čokolády a mléka/smetany povzbudí v podzimních dnech i největší mrzouty. Když ji navíc posypete chilli, mandlemi, kokosem nebo sušenou moruší proměníte konzumaci tohoto prastarého aztéckého nápoje v exotický zážitek.

Nebojte se experimentovat

Vyzkoušejte i netradiční kombinace – obalte chipsy v kvalitní čokoládě, zalijte pizzu čokoládovým krémem, nebo zapečte toasty s čoko-arašídovou náplní. 

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu