5. 11. 2021

Nedostatek materiálů má obecný vliv i na výrobu technologií

Ze všech stran se aktuálně objevují zprávy o tom, že ceny materiálu rostou nebo že materiál není k dispozici vůbec. To zásadně ovlivňuje výrobu a dodání produktů – zmrzlinové a cukrářské stroje bohužel nejsou výjimkou.

Nedostatek materiálů ovlivňuje i výrobu zmrzlinových strojů

Pokud plánujete na jaro nové technologie, poptejte je již teď

Dodávky nerezu, plastu, ale i dalších materiálů a komodit jsou velmi problematické a výroba se tedy zpožďuje. Situace se týká zmrzlinových strojů, ale i dalšího vybavení. Pokud si tedy chcete být jistí, že budete mít na jaře nový stroj, je nejvyšší čas poptat – když objednáte nyní, budete mít jistotu.

Druhým zásadním faktorem jsou také rostoucí ceny materiálů a energií – to se bohužel postupně promítá i do cen. Pokud si chcete zajistit výhodnější cenu, poptejte stroj co nejdřív.

 

Plánujete nový stroj, ale zatím ho nemáte kam dát?

Nemusíte mít strach z komplikací, které by s sebou mohlo přinést objednání s předstihem. Nový stroj Vám můžeme dodat až na Vámi zvolený termín. Bát se nemusíte ani zkrácené záruční doby – záruka bude platit až od data odebrání.

 

Zatím nevíte, jaký stroj budete potřebovat?

Neváhejte kontaktovat naše odborníky, kteří vám pomůžou vybrat stroj, který bude odpovídat potřebám vaší provozovny.

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu