Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

31. 10. 2019

Pozvánka na prezentaci výrobků z listového těsta

Srdečně vás zveme na prezentaci výrobků z listového těsta, kterou pořádáme 28. 11. 2019 v Brně ve spolupráci s tukovými závody Kruszwica.

KRUSZWICA - VE FRANCOUZSKÉM STYLU

Francouzský mistr Thierry Ayel Vám představí 5 sladkých i slanných receptur z listového těsta - mille-feuille s čokoládovým a rakytníkovým krémem, saint-honore s krémem z černého rybízu a krémem z chantilly, dvoubarevné croissanty s čokoládou, panini z listového těsta, croque-monsieur (vafle z listového těsta z bešamelem a šunkou). 

Termín konání: 28. 11. 2019, od 10 do 16 hodin

Místo konání: CESK Brno, Jarní 1058/44i

Z kapacitních důvodů prosíme o potvrzení účasti nejpozději do 20. 11. 2019 na email pazourkova@cesk.cz nebo na telefon +420 733 736 935.

Prezentace výrobků z listového těsta

Prezentace výrobků z listového těsta

 

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu