9. 1. 2019

Pozvánka na mezinárodní veletrh Sigep 2019

Vážení zákazníci,

 

srdečně Vás zveme na 40. ročník mezinárodního veletrhu Sigep v italském Rimini od 19. do 23. ledna 2019. Opět nás můžete navštívit na stánku našeho dodavatele Frigomat v hale C1, stánek 164 - 200.

Budete mít možnost zde vidět nejnovější trendy a inovace v oblasti zmrzliny, čokolády, kávy, cukrařiny a pekařství.

 

Na veletrhu se můžete potkat také s našimi dalšími partnery:

HEEGEN/SILFER SRL - chladicí a mrazicí vitríny
HIBER ALI GROUP SRL A SOCIO UNICO - multifunkční šokery
ICB TECNOLOGIE SRL - zařízení do cukráren a čokoládoven
IFI SPAchladicí  a mrazicí vitríny
ITAL PROGET TEAM SNC - chladicí  a mrazicí vitríny
ROBOQBO SRL - multifunkční zařízení
SAGI - vitríny a konzervátory
SELMI SRL - stroje na čokoládu
SPM DRINK SYSTEMS SPA - výrobníky ledové tříště, horké čokolády a nápojů
TECFRIGO SPA - chladicí  a mrazicí vitríny
TECHFROST SRL - šokery a konzervátory
TEKNE'ITALIA SRL - prodejní vozíky a autíčka
UNOX SPA - pece a konvektomaty

Pokud byste měli zájem přijet, ale nemáte se z ČR do Rimini jak dostat, můžete využít cestovní kanceláře, které zařizují zájezd přímo na tuto akci. Více informací naleznete například zde

Dejte nám vědět, že nás navštívíte. 

Těšíme se na Vás!

Další články

Od kakaového bobu po finální čokoládu

10. 7. 2019
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

17. 5. 2019
Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Dvoudenní profesionální kurz výroby a zpracování zmrzliny

2. 4. 2019
Tradiční cukrářské řemeslo, ale i technologické inovace jsou spojeny v kurzu výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky. Kurz povede italský...

Seznam akcí na březen 2019

8. 3. 2019
Srdečně Vás zveme na následující akce, kterých se budeme účastnit v březnu 2019. 
Copyright CESK 2019  |  Mapa webu