3. 9. 2018

Vlastníte malou kavárničku na předměstí, prosperující cukrárnu ve velkoměstě nebo luxusní čokoládovnu?

Vyberte si u CESKu ty nejlepší stroje pro svůj sladký podnik!

Vyrábějte čokoládu v konceptu „Beans to Bar“

S našimi stroji zvládnete celý proces zpracování a výroby čokolády levou zadní. Koncept "Beans to Bar" se zabývá výrobou od kakaového bobu až po finální čokoládu. Kakaové boby hravě upražíte, zbavíte slupek i nadrtíte. Následně snadno smícháte všechny potřebné ingredience pro Vaší jedinečnou čokoládu dle vlastní fantazie a chuti. Stroj MICRON  je navíc univerzální a umí připravovat i různé nugátové a ořechové pasty. 

Pracujete s pravou čokoládou, dochucujete ji nebo upravujete na polevu? Žádný problém! Se správným a kvalitním vybavením připravíte čokoládu na stovky způsobů a vždy dokonale. Ať už potřebujete jen pár kousků denně, nebo závodní velkovýrobu!

team cesk

Tabulky z jemné čokolády

Temperovací stroje jsou vybaveny jednoduchými a přehlednými tlačítky, proto je používání velmi jednoduché a zvládne ho i pouze zaškolený personál. Díky vnitřní inteligentní jednotce je čokoláda neustále perfektně vytemperována.  Díky objemovému dávkovači a pedálu pro řízení toku čokolády budete mít plnění vždy 100% pod kontrolou. Vlastníte-li menší podnik, prohlédněte si např. stroj SELMI ONE. Patříte-li naopak mezi ty náročnější, nepřehlédněte stroj SELMI CENTO, který vytemperuje až 100 kg čokolády za 15 minut a nadále nepřetržitě temperuje až 300 kg čokolády za hodinu.

Pro perfektní roztápění a udržení čokolády v požadované teplotě se porozhlédněte v sekci van na čokoládu, kde najdete temperovací nádoby s mechanickým termostatem či digitálním multimetrem v objemech od 1,5 do 13,7 litrů. Snadno si tak připravíte zásobu roztopené čokolády pro menší temperovací stroje na čokoládu, nebo malé množství jiného typu čokolády například při zdobení. Pro velké stroje máme pak plně automatické čokoládové tanky.

 

Čokoládové pralinky i lanýže

Vybrané tempírky na přání dovybavujeme veškerým dostupným příslušenstvím – potahovacími pásy, chladicími tunely, pásy a míchači na výrobu čokoládových lanýžů, ale i plnicími přípravky forem pralinek. Pro roztíratelné krémy a náplně pro pralinky se skvěle hodí MICRON 50 s malými rotujícími kuličkami, které zajistí pastu bez hrudek. S dávkovacími tryskami SELMI INJECTION zase naplníte polykarbonátové formy jak pro duté tak plné tvary, a díky vibračním stolům, které jsou součástí každého temperovacího stroje, se čokoláda ihned zbaví případných nežádoucích bublin a ustálí se rychle ve vodorovné poloze.

pralinky

Potahované a máčené produkty, lahodné polevy

Potřebujete potáhnout čokoládou sušenky, koláčky, bábovky nebo třeba plněné trubičky tak, aby to lahodilo oku? Propadněte profesionálním polevovým pásům s různými nástavci pro potahování nebo spodní máčení. Využijete je efektivně jak pro jednu obsluhu tak i více pracovníků. Myslíte si, že poleva bez posypu z oříšků, kokosu nebo kakaa není ta pravá? Vsaďte na polevový pás s obalovou mísou – TRUFFLE.  Pro speciální dekorace a efekty (samet, sníh, pomerančová kůra, tečky, linky apod.) se zase skvěle hodí nástřikové pistole SPRAYCHOC.

Dražované produkty

Pokud jsou vašimi favority dražované produkty, určitě v nabídce CESKu nepřehlédněte dražovací bubny COMFIT a TWIRLO. Hodí se jak pro obalované ořechy, tak pro zjednodušení potahování výrobků, jako jsou lískové oříšky, mandle, pistácie, piniové oříšky, zrnka kávy, apod. Stroj COMFIT  je plně automatický model, který je vybaven elektronickou regulací otáček pro optimalizaci potahovaného povlaku různých typů a velikostí produktů. Přívod vzduchu do rotujícího bubnu je ovládán chladicím systémem, který zajišťuje rychlé obalení, a tak šetří čas zejména velkým provozům. Stroj TWIRLO  je zase vhodný pro ruční práci. Je vybaven integrovaným vysoce výkonným ventilátorem a hodí se spíše pro malé množství produktů.

Vychytávky chuti i vzhledu

Prohlédněte si také kategorii příslušenství. Najdete zde samostatnou stolní vibrační desku k temperovacím strojům, temperovací nádobu na čokoládu pro roztápění a udržení čokolády v potřebné teplotě nebo cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové ocele, která umožňuje nařezat čokoládové krémy, listové těsto, ganache, chlazené dezerty a jiné produkty z měkkého těsta. Pro uchování čokolády v perfektní kvalitě zvolte některý z našich konzervátorů. A s dokonalou prezentací finálních čokoládových dobrot vám pomohou profesionální vitríny na čokoládu!

Další články

Pozvánka na dny otevřených dveří CESK

21. 9. 2018
Rádi bychom Vás pozvali na dny otevřených dveří CESK, které proběhnou ve dnech 30. - 31. 10. 2018 od 10 do 15 hod v naší provozovně v Brně.

Cukrářský seminář v Banské Bystrici

21. 9. 2018
Vážení klienti, rádi bychom vás pozvali na Cukrářský seminář "Sladká zima v tónech čokolády", který proběhne 23. - 24. 10. 2018 v Banské Bystrici...

Dny otevřených dveří společnosti Almeco v Úvalech

21. 9. 2018
Jménem společností CESK bychom vás rádi pozvali na Dny otevřených dveří společnosti Almeco, které probíhají ve dnech 2. - 4. 10. 2018 od 10 do 16...

Pozvánka na čokoládové lázně ve Velkých Losinách

21. 9. 2018
Rádi bychom vás pozvali na Čokoládové lázně aneb čokoláda v pohybu - festival zážitků pro všechny generace.
Copyright CESK 2018  |  Mapa webu