Jak si splnit sen a založit si cukrárnu

13. 1. 2022
Možná je vlastní cukrárna vašim dětským snem, možná jste láskou ke sladkému zahořeli až nedávno, anebo jste si při návštěvě nové cukrárny...

Drobné cukrářské stroje, které vám zjednoduší práci

22. 11. 2021
Cukrářská práce vyžaduje přesnost a preciznost. V současné době však existuje celá řada zařízení, která vám umí neuvěřitelně ulehčit život a...

Multifunkční šokery - co umí a jak je využít v cukrářské výrobě?

25. 10. 2021
Na každém kroku slyšíme, že základem je čerstvost. Čerstvě vyrobený produkt však začíná okamžitě po vyrobení degradovat - ztrácí své vlastnosti,...

Jaké cukrářské stroje nesmí chybět ve vaší výrobě?

18. 9. 2021
Správně vybrané cukrářské stroje vám pomůžou zvládnout rutinní činnosti, abyste si ulehčili práci a mohli se věnovat něčemu kreativnějšímu....

Jak pracovat s čokoládou

15. 9. 2021
Co je to temperace čokolády a jak probíhá?  Jaké zásady je potřeba dodržet při práci s čokoládou, aby byl výsledek perfektní?

Od kakaového bobu po finální čokoládu

23. 8. 2021
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...

Malý velký pomocník - multifunkční profesionál Frigomat CHEF

10. 7. 2021
Jedním z nejoblíbenějších produktů od italského Frigomatu je multifunkční stroj CHEF LCD, který kombinuje cukrářský stroj a paster. ...

Využijte multifunkční šoker k výrobě zmrzliny i práci s čokoládou

5. 6. 2021
Jak už název napovídá, multifunkční šoker zvládá více různých věcí - šokového chlazení a zmrazování, rozmrazování, ale i kynutí, pomalé vaření...

Ledová tříšť pro dospělé

1. 6. 2021
Přemýšlíte, čím ještě ozvláštnit sezónní nabídku ledových nápojů pro horké letní večery? Zkuste vsadit na  oblíbené ledové tříště...

Pražení a drcení bobů - první krůčky pro vznik čokolády

14. 2. 2021
Od dob, kdy indiáni z kmene Olméků pěstovali v mexických deštných pralesích první kakaovníky, uplynulo už více než 3 000 let.
Copyright CESK 2023  |  Mapa webu