23. 7. 2009

Nový kompaktní kompresor MC5606

Sháníte spolehlivý kompresor s automatickým a tichým chodem? Prohlédněte si novinku mezi bezolejovými kompresory – nerezový kompresor MC5606, který vás překvapí nejen svými kompaktními rozměry, ale také vysokým výkonem. Přenosný kompresor MC5606 je nyní k dostání již za 6 390 korun bez DPH.

Pro potravinářské účely je určena série bezolejových kompresorů v naší nabídce. Jejich provoz a hygiena splňují nejpřísnější evropské normy.

Nový kompresor MC5606 z profesionální řady MC disponuje nerezovým zásobníkem, filtrem nasávaného vzduchu, pojistným ventilem a tlakoměrem na zásobníku. Stlačený vzduch je zcela čistý, bez olejových výparů a dalších nežádoucích příměsí.

Kompresor MC5606, oceněný několika certifikáty, splňuje nejnáročnější hygienické podmínky, proto ho můžete bez obav používat také v potravinářském průmyslu.

Kompresor, který pracuje za vás

Zajímá vás, jaké další výhody vám profesionální kompresor přinese?

  • Bezolejový kompresor lze díky speciálnímu madlu a protiskluzovým nožkám snadno přenášet.
  • Kompresor pracuje za vás. Reguluje výstupní tlak. Navíc umožňuje automatické nastavení v režimu „start – stop“ přesně podle tlaku v zásobníku.
  • Kvalitní materiály a konstrukce přispívají k dlouhé životnosti kompresoru.

Více informací o novince mezi profesionálními kompresory najdete na stránce kompresoru MC5606.

Další články

Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou

13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Pekařský masterclass

14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu