Aktualita
Dny otevřených dveří na Slovensku!
Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!
Ledová tříšť jak ji neznáte
Ledová tříšť naprosto neodmyslitelně patří k teplým letním dnům. Svými výraznými barvami spolehlivě přitáhne dětské zákazníky, ale co dospělí?
Ledová tříšť pro dospělé
Pokud je u vás rušno i později odpoledne, můžete svým zákazníkům nabídnout tříšť s alkoholem nebo z ní jednoduše vytvoříte koktejl. Tříšť stačí dozdobit kousky ovoce nebo lístky máty a je hotovo. Přes léto je oblíbené třeba mojito.
Jestliže hledáte spíš něco nealkoholického, můžete nabídnout ledovou kávu – samozřejmě s dobrou šlehačkou. Pro cukrárny je výhodné zvolit profesionální výrobník šlehačky – vyplatí se už při spotřebě 0,5 l/den a rozdíl oproti běžné šlehačce je opravdu obrovský.
Vytvořte duhový efekt
Pokud se rozhodnete nabízet ledovou tříšť, doporučujeme zvolit výrobník, který má alespoň 2-3 komory. Zákazníci mají větší výběr a vy můžete nabízet i různé kombinace.
Pokud smícháte víc tříští do jednoho kelímku, výsledek může být zajímavý nejen chuťově, ale i vizuálně. Zvolit můžete třeba kombinaci příchutí jahoda a mango nebo cola a limetka. Nezastupitelné místo má i modrá malina.
Ledová tříšť z ovoce
Výrobky z čerstvého ovoce jsou v současné době velmi vyhledávané, tak proč nezařadit do sortimentu ovocnou tříšť. K její výrobě nám stačí šťáva vylisovaná z ovoce, případně voda, cukr a přírodní barvivo, abychom dosáhli požadované intenzity chuti, konzistence a barvy.
Jaký výrobník ledové tříště zvolit?
Pokud jste se rozhodli rozšířit sortiment o ledovou tříšť, doporučujeme zvolit výrobníky I-PRO. Oproti jiným modelům mají dvojitou vanu, která funguje jako termoska - výroba je tedy rychlá i při nízkém výkonu kompresoru. Tříšť si déle udržuje stálejší teplotu bez nutnosti dochlazování, takže šetří elektřinu. Navíc se komory nerosí.
Jak funguje výrobník ledové tříště?