9. 5. 2022
Nejprodávanější stroje máme skladem
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu. Nejprodávanější stroje máme skladem, takže jsme schopni je dodat a namontovat podle vašich potřeb.
Vyberte si z nejoblíbenějších strojů
Točená zmrzlina stále vede
Výhodou točené zmrzliny je zejména její malá prostorová náročnost, proto je oblíbená i pro stánkový prodej. Nejprodávanější model je Frigomat KISS 3P Power VE Mixer, který má nezávislé chladicí okruhy, nášlehová čerpadla a mixéry. Novinkou je varianta TOUCH s dotykovým displejem.
Potěšte zákazníky ledovou tříští
Vzhledem k poměrně nízkým výrobním nákladům a zajímavé marži je ledová tříšť zajímavý doplněk sortimentu. Výrobníky ledové tříště I-PRO mají dvojitý systém izolace, díky kterému je výroba velmi rychlá i při nízkém výkonu kompresoru. Ledová tříšť si déle udržuje stálou teplotu bez nutnosti dochlazování, což šetří spotřebu energie.Novým trendem je fresh zmrzlina
Mezi zákazníky roste důraz na kvalitu a čerstvost, a právě na to reaguje fresh zmrzlina. Kombinovaný výrobník řady GX vyrábí zmrzlinu přímo před očima zákazníků. Vše navíc probíhá v jednom stroji, což znamená úsporu prostoru i peněz.
Proč nyní pořídit nové stroje?
- Pokud si vyberete stroje skladem, stále stihnete začátek sezóny.
- Na možnostech financování se můžeme domluvit. Nabízíme prodej na splátky bez navýšení nebo na leasing.
- Stroje si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do naší provozovny v Brně.
Chete se naučit vyrábět zmrzlinu?
Nabízíme vám individuální kurzy výroby točené, kopečkové nebo fresh zmrzliny. Naučíte se vyrábět zmrzlinu ze základních surovin, počítat vlastní recepty a projdeme i kalkulaci nákladů. Obsah školení můžeme upravit podle vašich potřeb.
Další články
Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou
13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...
Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně
12. 8. 2025
Vážení zákazníci, zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...
Pekařský masterclass
14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a Molino Bongiovanni jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...
Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!
24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
