13. 1. 2016

Podporujeme soutěž cukrářů - juniorů

CESK se pravidelně účastní soutěží, událostí, veletrhů i seminářů z cukrářského světa. Největší radost však stále máme z podpory těch nejmladších talentů!

CESK se pravidelně účastní soutěží, událostí, veletrhů i seminářů z cukrářského světa. Největší radost však stále máme z podpory těch nejmladších talentů!  

Stali jsme se proto partnery soutěže cukrářů - juniorů 

o PRIESSNITZŮV DORTÍK!

20. ledna 2016 se cukráři ze středních odborných škol z Moravy a Čech

v kongresovém sále Priessnitzových léčebných lázní v Jeseníku 

 

UTKAJÍ O HLAVNÍ CENU, kterou je odborný seminář cukrářského mistra světa z roku 2011, Mieczyslawa Chojnowského, a volné vstupenky na cukrářský veletrh SWEET EXPO WARSZAWA v únoru 2016!

Soutěží se ve třech disciplínách a jako každoročně je jednou z nich i výroba slavnostního dortu - letošním tématem je SVATBA!

Akci pořádá Střední škola gastronomie a farmářství Jeseník pod odbornou záštitou Asociace kuchařů a cukrářů ČR

jsme velmi pyšní na to, že i CESK mohl soutěž podpořit jako její partner!

 

Všem účastníkům držíme palce a přejeme jim, aby podali ten nejprofesionálnější výkon! :)

 

 

 

Zdroj obrázků: http://www.akc.cz/fotogalerie-detail.php?item=133

Další články

Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou

13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Pekařský masterclass

14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu