26. 10. 2017
Pozvánka na Cukrářský a pekařský seminář 7. 11. 2017
Srdečně Vás zveme na cukrářský a pekařský seminář ve slovenské Galantě.
Cukrářský a pekařský seminář se bude konat v úterý 7. listopadu 2017 od 10 hodin ve slovenském Event Hotelu Kaskády v Galantě.

Další články
Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou
13. 10. 2025
  Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak  zefektivnit a zrychlit výrobu  s  trezírkou  od italského dodavatele  Delfin...
Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně
12.  8. 2025
  Vážení zákazníci,  zveme vás na  profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...
Pekařský masterclass
14.  5. 2025
 Ve spolupráci s partnerem  Antonio Carlini  a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...
Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!
24.  1. 2025
 Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
