8. 2. 2010

Výčepní systémy CESK na veletrhu Danubius

Nejmodernější výčepní a evidenční techniku jsme ve dnech 21. až 24. ledna 2010 představili na 17. ročníku veletrhu gastronomie Danubius Gastro na výstavišti Incheba Expo v Bratislavě.

Majitelé hotelů a restaurací se přímo na místě mohli seznámit s elektronickými systémy evidence a kontroly nápojů, které přesně sledují objem vydaného piva, vína, destilátů i nealka. Obsluhu evidenčních systémů provádí po přihlášení sami číšnici – díky tomu je ihned patrné, který kolik nápojů vydal.

Výčepní a evidenční systémy CESK na veletrhu zaujaly profesionály z řad barů, restaurací i hotelových provozů, kteří chtějí mít neustálý přehled o množství vydaných nápojů.

Podrobnější informace o elektronických výčepních a evidenčních systémech najdete také na našem webu.

danubius CESK danubius CESK
danubius CESK danubius CESK
danubius CESK  

Další články

Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou

13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Pekařský masterclass

14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu