26. 4. 2017

Zmrzlinářský kurz s italským mistrem Marco Zanolini

Přihlaste se na intenzivní třídenní zmrzlinářský kurz s italským zmrzlinářským mistrem Marco Zanolini.

Kurz proběhne v termínu 2.5. - 4.5.2017 v prostorách CESK v Brně - Maloměřicích.

Těšit se můžete na hromadu nových zkušeností a cenných rad pro začátečníky i pokročilé zmrzlináře.

Více informací o kurzu a možnost registrace najdete na stránkách cukrářské kurzy.

Přihlaste se na intenzivní třídenní zmrzlinářský kurz s italským zmrzlinářským mistrem Marco Zanolini.

Kurz proběhne v termínu 2.5. - 4.5.2017 v prostorách CESK v Brně - Maloměřicích.

Tešit se můžete na hromadu nových zkušeností a cenných rad pro začátečníky i pokročilé zmrzlináře.

Více informací o kurzu a ožnost registrace najdete na stránkách cukrářské kurzy.

 

Zmrzlinářský kurz

Další články

Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou

13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Pekařský masterclass

14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu