16. 9. 2015

ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!

Léto se s námi pomalu loučí a o slovo se hlásí sychravý podzim. Zatočte s melancholií svých zákazníků díky čokoládě!

 

 

 

 

 

 

Svět fandí pralinkám

Zaujměte návštěvníky své cukrárny vlastnoručně vyrobenou pralinkou. Fantazii se meze nekladou, proto se nebojte nápaditých náplní – vyzkoušejte med, zelený čaj, pistácie nebo třeba mango. S kvalitním temperovačem  dosáhnete jemné a dokonale hladké konzistence čokolády, se kterou můžete nadále pracovat dle libosti – pusťte se originálních tvarů podzimního listí, draka či halloweenské dýně.

Horká čokoláda zahřeje tělo i duši

Čokoláda by rozhodně neměla chybět ani ve Vašem nápojovém lístku – vždyť 90 % své historie zažila právě v tekuté formě. Lahodné spojení pravé čokolády a mléka/smetany povzbudí v podzimních dnech i největší mrzouty. Když ji navíc posypete chilli, mandlemi, kokosem nebo sušenou moruší proměníte konzumaci tohoto prastarého aztéckého nápoje v exotický zážitek.

Nebojte se experimentovat

Vyzkoušejte i netradiční kombinace – obalte chipsy v kvalitní čokoládě, zalijte pizzu čokoládovým krémem, nebo zapečte toasty s čoko-arašídovou náplní. 

Další články

Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou

13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Pekařský masterclass

14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu