21. 9. 2018
Cukrářský seminář v Banské Bystrici
Vážení klienti, rádi bychom vás pozvali na Cukrářský seminář "Sladká zima v tónech čokolády", který proběhne 23. - 24. 10. 2018 v Banské Bystrici na Slovensku.
Můžete se těšit na:
- čokoládu a její použití v dezertech
- ochutnávku nejúspěšnějších dezertů
- novinky na podzim a zimu 2018
- zajímavé a praktické ukázky postupů naživo
Akce probíhá ve spolupráci s firmou Dipos.
Další články
Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou
13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...
Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně
12. 8. 2025
Vážení zákazníci, zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...
Pekařský masterclass
14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a Molino Bongiovanni jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...
Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!
24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
