5. 4. 2018
Dvoudenní profesionální kurz na zmrzlinu
Přihlašte se na profesionální dvoudenní zmrzlinový kurz s italským mistrem Matteo Manzotti.
Kurz proběhne 18. - 19. 4. 2018 od 9:00 do 17:00 v prostorách firmy CESK v Brně - Maloměřicích.
Více informací o kurzu a možnost registrace najdete na stránkách cukrářské kurzy.
Těšíme se na Vás!

Další články
Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou
13. 10. 2025
Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin...
Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně
12. 8. 2025
Vážení zákazníci, zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...
Pekařský masterclass
14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a Molino Bongiovanni jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...
Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!
24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
