Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně
Vážení zákazníci, zveme vás na profesionální gastro seminář, určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí zefektivnit přípravu jídel, zkrátit výrobní čas na minimum a zachovat špičkovou kvalitu pokrmů.
Během akce vám předvedeme multifunkční zařízení Roboqbo, které v sobě spojuje vaření, míchání, mixování, chlazení a vakuování – vše v jednom přístroji.
Účast na semináři je zdarma.
Krémová zeleninová polévka nebo bešamel hotové za pár minut?
Roboqbo dokáže připravit širokou škálu produktů rychle, efektivně a vždy ve stejné kvalitě.
Využijte jedinečnou příležitost vidět naživo, jak se s tímto zařízením pracuje a jak může pomoci zrychlit a zjednodušit výrobu ve vašem gastronomickém provozu.
Všechny postupy bude předvádět italský technolog gastronomie Tommaso Pardo se zajištěným českým překladem.
Termín: 21. 8. 2025
Čas: 9:00–16:00
Místo: CESK, Jarní 44i, 614 00 Brno
Představíme vám stroj Roboqbo
Roboqbo je komplexní food procesor, který umí vařit ve vakuu, chladit, koncentrovat, hnětat, mixovat, sekat, pasterizovat, emulgovat, šlehat, homogenizovat a je vybaven automatickým mytím (dle modelu).
Umožňuje přípravu sladkých i slaných pokrmů, a to s maximálním zachováním organoleptických vlastností.
Využívá se také pro výrobu potravinářských, kosmetických a farmaceutických produktů.
Co vás na semináři čeká?
-
zeleninová krémová polévka
-
guláš
-
pomazánka
-
bešamel na zeleninovém základu
-
sýrový krém
-
majonéza
-
koncentrovaná šťáva - redukce
-
paštika
-
odpalované těsto
-
žloutkový krém
-
marmeláda
Změna programu vyhrazena.
Počet míst je omezen!
V případě zájmu nás prosím kontaktujte na e-mail pazourkova@cesk.cz
Těšíme se na vás!