14. 5. 2025

Pekařský masterclass

Ve spolupráci s partnerem Antonio CarliniMolino Bongiovanni jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra řemesla Mauro Petronella.

 

Co vás čeká?

Teorie i praxe:

  • kváskového chleba z mouky mleté na kameni
  • croissantů / plundrového těsta
  • pizza těsta v různých formách (pizza napoletana, focaccia, …)

Termín: 5. nebo 6. června 2025 od 12:30 do 19:00
Místo: U Červeného mlýna 12a, Brno - Kr. Pole

Cena: 12.000,- bez DPH

Překlad do českého jazyka zajištěn.

Účast potvrďte nejpozději do 2. 6. 2025, počet míst je omezen.

Další články

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...

Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!

28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na  předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje  Tuttuno  a  Tuttuno Ice . Propojte s námi...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu