14. 5. 2025

Pekařský masterclass

Ve spolupráci s partnerem Antonio CarliniMolino Bongiovanni jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra řemesla Mauro Petronella.

 

Co vás čeká?

Teorie i praxe:

  • kváskového chleba z mouky mleté na kameni
  • croissantů / plundrového těsta
  • pizza těsta v různých formách (pizza napoletana, focaccia, …)

Termín: 5. nebo 6. června 2025 od 12:30 do 19:00
Místo: U Červeného mlýna 12a, Brno - Kr. Pole

Cena: 12.000,- bez DPH

Překlad do českého jazyka zajištěn.

Účast potvrďte nejpozději do 2. 6. 2025, počet míst je omezen.

Další články

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu