13. 10. 2025

Předváděcí akce Delfin: Jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou

Rádi bychom vás pozvali na předváděcí akci, kde Vám ukážeme, jak zefektivnit a zrychlit výrobu s trezírkou od italského dodavatele Delfin

Trezírka

Nestíháte větší objem výroby cukrářských produktů a hledáte spolehlivé řešení? Na této akci vám ukážeme, jak může být výroba těchto produktů rychlá, snadná, efektivní a automatizovaná.

Zařízení Mino od italského výrobce Delfin dokáže dávkovat tvarovat různé druhy těst - od lineckého přes piškot, odpalované těsto až po makronky. A všechny výrobky vypadají stejně.

Praktickou ukázku povede technik z firmy Delfin, přestaví zařízení a provede vás jednotlivými kroky výroby. Překlad do českého jazyka zajištěň.


Co vám ukážeme:

  • jak zařízení funguje
  • výrobu běžných cukrářských  produktů

 

Trezírka

Jaké produkty vyrobíme:

  • piškot
  • makronky
  • klasické linecké
  • linecké třené
  • odpalované těsto

 

Termín: 4. listopadu 2025 od 9:00

Místo: CESK, Jarní 44i, 614 00 Brno

 

Zarezervujte si své místo včas na e-mailu pazourkova@cesk.cz. Vstup je zdarma

Těšíme se na vás!

Další články

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Pekařský masterclass

14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu