23. 10. 2015

Seminář o výrobě čerstvých zákusků v Brně

Přijďte 12. 11. 2015 do Brna na unikátní seminář. Pořádáme jej pro Vás ZCELA ZDARMA!

Přijďte 12. 11. 2015 do Brna na unikátní seminář. Pořádáme jej pro Vás ZCELA ZDARMA!

 

 

 

 

 

Co na semináři uvidíte a ochutnáte?

  • Výrobky bez chemických barviv,
  • zajímavé chuťové variace klasických dortů,
  • moderní zákusky,
  • šlehačkové šarloty,
  • rychlé minidezerty do pohárků,
  • a spoutu dalšího!

 

Kdo přijde jako speciální host?

Těšit se můžete na italského cukráře Fiorenza, který Vám předvede výrobu stylových italských zákusků s využitím podzimních novinek v našem sortimentu!

 

Kdy a kam se dostavit?

Datum: čtvrtek 12.11. 2015 (10:00 - 15:00 hodin)

Místo: budova CESK (Jarní, 44i, Brno)

 

Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!

telefonicky: 724 230 861
emailem: objednavky@prego.cz

nebo vyplněním online formuláře ZDE

 

Zdroj: https://www.prego.cz/suroviny/seminar-vyroba-cerstvych-zakusku-brno-12112015/

Další články

Gastro seminář: Roboqbo – univerzální pomocník do vaší kuchyně

12. 8. 2025
Vážení zákazníci,  zveme vás na profesionální gastro seminář , určený pro restaurace, hotely a další gastronomické provozy, které chtějí...

Pekařský masterclass

14. 5. 2025
Ve spolupráci s partnerem Antonio Carlini a  Molino Bongiovanni  jsme si připravili pekařský masterclass pod vedením italského mistra...

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu